Thaise Yoga Massage

Heb je last van…

Rugpijn, hoofdpijn, artrose, artritis. Spanning, stress, burn-out. Stijve, verkrampte spieren. Spijsverterings- of ademhalingsproblemen

… of wil je gewoon een zalig ontspannende massage? Dan is de Thaise yogamassage zeker iets voor jou. Ze bestaat al 2500 jaar (!) en werd uitgevonden door een Indische dokter.

Zo werkt het;

De massage verbetert de doorstroming in je zenuwbanen en stimuleert zo je spijsverteringsstelsel en andere organen. Die verwijderen de schadelijke afvalstoffen die zich hadden opgehoopt. De Thaise yogamassage ontspant ook je spieren en maakt ze heerlijk zacht. Kortom, je lichaam werkt terug zoals het zou moeten werken!

Hoe kom je buiten?

Na de Thaise yogamassage voel je je meteen energiek en ontspannen. Je loopt op wolkjes en zit prima in je vel. Ook de dagen erna nog!

Kamp je al lang met je klachten? Na enkele massages (om de 2 à 3 weken) kunnen die gevoelig verminderen of zelfs blijvend verdwijnen.

Even praktisch

 Bij de Thaise yogamassage ligt er gemakkelijke massagekleding voor jou klaar. Die kleren hou je aan tijdens de massage. Ik zorg voor een massage op maat van je klachten en maak graag tijd voor je vragen.

Voor 1,5 u. massage betaal je 75 euro.

Tip: vraag een cadeaubon voor één of meer massages, een zalig ontspannend cadeau!